Wedrenners NijmegenHOME AFSPRAKEN
NIEUWS
VASTE ROUTE

WEGKAPITEINS
FOTO'S  VIDEO'S CONTACTWedrenners - compleet

Na het oversteken van kruispunten, na beklimmingen en bij het passeren van smalle (grens) overgangen e.d. dient er eerst gehergroepeerd te worden voordat er weer gereden wordt. Als je het vermoeden hebt dat er niet gelijk gewacht en gehergroepeerd gaat worden roep dan tijdig, luid en duidelijk, dat de groep moet wachten. Doorrijden op dit soort plekken is erg ongepast en oncollegiaal naar je groepsgenoten. 

We moeten op dit soort plekken op elkaar kunnen vertrouwen dat er gewacht wordt. Hierdoor wordt voorkomen dat er deelnemers zijn die, om maar bij de groep te blijven, onverantwoorde risico's nemen. 

Wees alsjeblieft geduldig op de plekken waar we hergroeperen. Zodra iedereen weer is aangesloten dient er, van achter uit de groep naar voren, doorgeroepen te worden dat de groep weer compleet is. Daarna kan het tempo weer gezamenlijk opgepakt worden. Om dit soepel te laten verlopen dient iedereen hier aan mee te doen. 

Hoe groter de groep is hoe langer het helaas duurt alvorens een groep weer compleet is. Houd hier alsjeblieft rekening mee bij het hergroeperen.                                                                                                                                                                                                                                                                              

proclaimer