Wedrenners NijmegenHOME AFSPRAKEN
NIEUWS
VASTE ROUTE

WEGKAPITEINS
FOTO'S  VIDEO'S CONTACTWedrenners - Kreuzfurth


Dit is het smalle onoverzichtelijke Kreuzfurth grensweggetje dat door het bosje richting manege en Cranenburgsestraat loopt. Onze route door de Kreuzfurth is in rood weergegeven. In de bochten (bocht 1 en bocht 2) is er totaal geen zicht op tegenliggers. De Kreuzfurth wordt door sluipverkeer en aanwonenden gebruikt. Daarnaast wordt de Kreuzfurth regelmatig gebruikt door ruiters. Om onze en de veiligheid van de andere weggebruikers van de Kreuzfurth te waarborgen is het absoluut de noodzakelijk om hier rustig te rijden en één voor één door de bochten van dit weggetje te rijden. De bochten zijn te onoverzichtelijk om er met twee rijders breed doorheen te rijden. 

Op het eind van de Kreutzfurth, na de manege, is er een verhard weggetje dat dwars door de camping loopt. De campinggasten kunnen alleen van het ene naar het andere deel van de camping komen door het Kreuzfurth weggetje over te steken. Ik wil onze deelnemers verzoeken om extra rustig over dit pad te rijden en goed rekening te houden met de overstekende campinggasten.  

Na de Kreuzfurth volgt de Cranenburgsestraat. Helaas is hier heel weinig zicht op verkeer van links en rechts. Kijk hier goed uit voordat je de Cranenburgsestraat in gaat rijden. 

Na het oprijden van de Cranenburgsestraat dienen alle groepen weer te hergroeperen tot dat ze weer zijn compleet zijn 

Op de Cranenburgsestraat zijn er verkeersremmers geplaatst. Waarschuw elkaar tijdig voor deze paaltjes die op een zuil staan. Mocht zich bij deze verkeerremmers een grote tegenligger opdoemen geef deze dan uit voorzorg altijd voorrang. Grote voertuigen of auto’s met aanhangers kunnen bij dit soort verkeersremmers flink uitzwenken. 

Daarna kan er doorgereden worden naar het laatste deel van onze route via de Boersteeg, Lagewald, Wyler en de Holdeurn.


  

                                                                                                       

proclaimer