Wedrenners NijmegenHOME AFSPRAKEN
NIEUWS
VASTE ROUTE

WEGKAPITEINS
FOTO'S  VIDEO'S CONTACTWedrenners - nieuws

Onze deelnemers van de Wedrenners ontvangen rond de 6 reclamevrije nieuwsbrieven per jaar. Tevens kunnen onze deelnemers het laatste nieuws volgen via onze Facebook groep           

________________________________________________

Bericht woensdag 10 juli 2019

Onze trainingen tijdens de Vierdaagse

Tijdens de Vierdaagse(feesten) gaan onze dinsdagavond en zondagmorgen training gewoon door zoals elk jaar. Het vertrek is ook zoals altijd vanaf het Vierdaagseplein

Alleen zullen we ook dit jaar de vaste aanlooproute van onze dinsdagavond route weer moeten aanpassen. Dit vanwege de verkeersafsluiting van de Hertogstraat, Kelfkensbos, het Hoogstraatje en de Voerweg. 

In overleg met Gemeente Nijmegen is onze dinsdagavond-aanlooproute, net als de afgelopen jaren, als volgt aangepast:

Het vertrek is als gewoonlijk vanaf het Vierdaagseplein. Daarna loopt de route via Bijleveldsingel, de parallelweg van de St. Canisiussingel, Traianusplein, Terwindtstraat, de oversteek bij Nieuwe Ubbergseweg, Ubbergseweg en dan vervolgens rechts af richting het gemaal.

Zie: wijziging aanlooproute

________________________________________________

Bericht woensdag 14 februari 2019

Geen onverharde strook meer in onze dinsdagavond route

Het overharde paadje, na de manege richting Cranenburgsestraat, is onlangs van een verharde ondergrond voorzien. Door dit verharde wegdek kan men harder richting Cranenburgsestraat rijden. Pas hierbij op. Bij het oprijden van de Cranenburgsestraat is er niet of nauwelijks zicht op verkeer van links en rechts.

________________________________________________

Bericht dinsdag 10 juli 2018

Kans op gladheid na lange periode zonder regen

Vandaag heeft het voor het eerst sinds lange tijd wat geregend. Door deze matige regen zullen rommel, zoals druppels motorolie, niet helemaal van het wegdek weggespoeld worden. Gevolg kan zijn dat het regenwater zich gaat mengen met deze rommel en voor een glad wegdek gaat zorgen. Vooral in bochten zullen we moeten uitkijken voor gladheid. Er is één bocht vooral berucht bij ons en dat is de bocht bij de Lange Hüfen. 

Dit bericht zal lang niet alle deelnemers van vanavond bereiken. Als je vanavond komt fietsen rijd dan alsjeblieft rustig door de bochten en waarschuw de collega deelnemers ook tijdig voor de eventuele gladheid. Bij het vertrek vanavond zal ik zoveel mogelijk deze informatie nog doorgeven aan de collega deelnemers.

________________________________________________

Bericht woensdag 30 mei 2018:

Training geannuleerd bij het vertrek

De dinsdagavond training van 29 mei is helaas, bij het vertrek, vanwege beginnend onweer en regen geannuleerd. Er waren bij het vertrek, ondanks de slechte weersverwachting, toch nog rond de 25 deelnemers. Sommige deelnemers zijn na de annulering gelijk huiswaarts gereden en anderen zijn alleen of met elkaar, met de hoop het onweer en de regen te ontlopen, een alternatieve route gaan rijden. Kort nadat bijna alle deelnemers vertrokken waren begon, op het Vierdaagseplein, het onweer en de zware regen. Dit was de eerste Wedrenners dinsdagavond tocht (editie 715) die ooit niet door is gegaan.  

________________________________________________

Bericht zaterdag 19 mei 2018:

Record aantal deelnemers geteld

Afgelopen dinsdag 15 mei heeft 
Paul Klaassen weer het aantal deelnemers bij het vertrek geteld. Bij deze telling kwam hij aan het aantal van 272 deelnemers. In dit overzicht kun je zien hoe op deze en op verschillende andere avonden het aantal deelnemers per groep is geweest.

________________________________________________

Bericht zaterdag 10 maart 2018:


Nieuwe website

Vanaf vandaag is er een totaal vernieuwde website van de Wedrenners online gegaan. De vorige website voldeed prima voor grote beeldschermen maar voor smartphones klopten de beeldverhoudingen niet meer. Hierdoor versprongen bijvoorbeeld belangrijke links die boven aan de website geplaatst waren.  

                                                

                               

proclaimer