Wedrenners NijmegenHOME AFSPRAKEN
NIEUWS
VASTE ROUTE

WEGKAPITEINS
FOTO'S  VIDEO'S CONTACTWedrenners - nieuws

Onze deelnemers van de Wedrenners ontvangen rond de 6 reclamevrije nieuwsbrieven per jaar. Tevens kunnen onze deelnemers het laatste nieuws volgen via onze Facebook groep           

________________________________________________

Bericht woensdag 30 mei 2018:

Training geannuleerd bij het vertrek

De dinsdagavond training van 29 mei is helaas, bij het vertrek, vanwege beginnend onweer en regen geannuleerd. Er waren bij het vertrek, ondanks de slechte weersverwachting, toch nog rond de 25 deelnemers. Sommige deelnemers zijn na de annulering gelijk huiswaarts gereden en anderen zijn alleen of met elkaar, met de hoop het onweer en de regen te ontlopen, een alternatieve route gaan rijden. Kort nadat bijna alle deelnemers vertrokken waren begon, op het Vierdaagseplein, het onweer en de zware regen. Dit was de eerste Wedrenners dinsdagavond tocht (editie 715) die ooit niet door is gegaan.  

________________________________________________

Bericht zaterdag 19 mei 2018:

Record aantal deelnemers geteld

Afgelopen dinsdag 15 mei heeft 
Paul Klaassen weer het aantal deelnemers bij het vertrek geteld. Bij deze telling kwam hij aan het aantal van 272 deelnemers. In dit overzicht kun je zien hoe op deze en op verschillende andere avonden het aantal deelnemers per groep is geweest.

________________________________________________

Bericht zaterdag 10 maart 2018:


Nieuwe website

Vanaf vandaag is er een totaal vernieuwde website van de Wedrenners online gegaan. De vorige website voldeed prima voor grote beeldschermen maar voor smartphones klopten de beeldverhoudingen niet meer. Hierdoor versprongen bijvoorbeeld belangrijke links die boven aan de website geplaatst waren.  

                                                

                               

proclaimer